Információk és segítség
Ebben a kategóriában azokat a frissen beküldött kreatív ötleteket találhatod, amiket még nem dolgozott fel a Mindy rendszere, ezért még nincsenek kategorizálva témák szerint,de szerettük volna nektek rögtön (még így frissen) elérhetővé tenni. Ezeket a kreatív ötleteket a kategória menüpontokban jelenleg még nem találhatod meg, de hamarosan átnézzük / felcímkézzük őket és átkerülnek oda! (Ha később már nem találnád itt az egyik kedvenc kreatív ötleted, akkor a fenti keresőmezővel könnyedén megtalálhatod a rendszerben.)
Egyszerű őszi faleveles ablakképek
Az átlátszó öntapadós fóliát helyettesítheted  háztartási fóliával vagy műanyag irattartóval (iratbugyival) is! . . .
Ugrás a kreatív ötlet részleteihez
Őszi papír süni lámpás (nyomtatható sablon)
A sablon letöltő link működésre bírásához nálunk válaszd az EREDETI NYELVÉN gombot, a külső honlapon pedig a "Vorlage für die Igel-Laterne" linker kattints majd! . . .
Ugrás a kreatív ötlet részleteihez
Boszis sárkányos papír halloween ablakdísz (nyomtatható sablon)
A sablon letöltő link működésre bírásához nálunk válaszd az EREDETI NYELVÉN gombot, a külső honlapon pedig a " Vorlage zum Download " linker kattints majd! . . .
Ugrás a kreatív ötlet részleteihez
Az oldal kreatív ötleteinek legnépszerűbb címkéi: egyszerű, gyerekeknek, gyors, filléres, dekoráció, olcsó, dísz, papír, ajándék, újrahasznosítás, karácsony, játék, textil, anyag, fonal, iskola, tavasz, óvoda, fonál, suli, aranyos, ovi, tél, húsvét, virág, lakberendezés, színes, buli, horgolás, ősz, varrás, party, gyerekjáték, halloween, horgolt, horgolásminta, karácsonyfadísz, varrott, sablon, cuki, figura, nyomtatható, fa, kedves, édesség, vintage, állat, természetes, mintaív, vicces, vidám, festék, nyuszi, nyúl, gyerekzsúr, plüss, szülinap, amigurumi, festés, zsúr,