Listázási beállítások
Lapozás
Információk és segítség
Ebben a kreatív ötlet kategóriában mindenféle paracorddal, makraméval és csomózással kapcsolatos kreatív ötletet találhatsz elkészítési útmutatókkal! Paracord karkötők ( esernyőzsinór túlélő karkötők ), paracord ékszerek, paracord kezdőknek, paracord kulcstartók és egyéb paracord minták, makramé minták, makramé ékszerek, makramé lakásdekorációk (pl: makramé fali díszek és virágtartók), fonalból készült csomózott és fonott lakásdekorációk, csomózott ékszerek, csomózott karkötők .. és még sok- sok minden, ami csomókkal és csomózási technikákkal kapcsolatos!
Mad Max stílusú paracord karkötő
Ennek a remek részletes videó bemutatónak a segítségével azt tanulhatod meg, hogy hogyan kell elkészíteni ezt a Mad Max stílusú paracord karkötőt lépésről-lépésre ! Egyáltalán nem olyan nehéz elkészíteni, mint ahogyan az első ránézésre tűnhet, még nekünk is sikerült elsőre! A lényeg a megfelelő irányú csomózásban rejlik, és ez a videó nagyon részletesen mutatja be az egyes lépéseket, így igazán gyerekjáték.Bátran belevághatsz akkor is, ha még soha nem csináltál ezelőtt paracord ékszereket! Alapanyagnak nem muszáj speciális paracord kötelet használnod (ezt sport áruházakban és barkácsboltokban is megveheted, kinézetileg: "fonott műanyagos" külsejű kötél), mi egy régi fonott öv madzagjával készítettük és azzal is szuper! :) (A lényeg, hogy egy hosszabb madzagra van hozzá szükség (~2-3m), . . .
Ugrás a kreatív ötlet részleteihez
Makramé angyalszárny (vagy kagyló) karkötő gyöngyökkel
Ez a gyönyörű karkötő, makramé (csomózásos) technikával készült.Szép ugye? A hozzá tartozó videó bemutató is nagyon szuper, részletesen lépésről-lépésre mutatja be az összes lépést, így ha nem is vagy még járatos a makraméban, akkor is bátran belevághatsz! Tökéletes ajándéknak, és bármilyen szín kombinációban késztítheted ami a szívednek kedves. . . .
Ugrás a kreatív ötlet részleteihez
Az oldal kreatív ötleteinek legnépszerűbb címkéi: csomózás, madzag, fonál, ékszer, fonal, ékszerkészítés, karkötő, csomózott, egyszerű, filléres, kötél, paracord, olcsó, zsinór, gyors, csomó, csomózott ékszer, makramé, férfi, férfiaknak, ejtőernyőzsinór, divat, tiniknek, fiú, tini, kiegészítő, ejtőernyő, kreatív ékszer, ajándék, egyszerű ékszer, ékszer férfiaknak, ajándék fiúknak, kiegészítő férfiaknak, ékszer fiúknak, gyöngy, kiegészítő fiúknak, ajándék férfiaknak, dekoráció, lakberendezés, nyaklánc, csomózott karkötő, fehér, függő, medál, makramé ékszer, elegáns, kék, különleges, csomózott dekoráció, karácsonyfadísz, rusztikus, férfias, karácsonyi dekoráció, karácsonyi dísz, lakásdekoráció, karácsony, fülbevaló, vintage, dísz, téli dísz,