Listázási beállítások
Információk és segítség
Ebben a kreatív ötlet kategóriában rengeteg kreatív, ingyenes, digitális művészettel kapcsolatos oktatóanyagot találhatsz! Digitális művészet tananyagok ( digitális festmények / digitális festészet , digitális rajzok és digitális vázlatkészítés, sketching, concept art - karaktertervezés, festés és rajzolás tippek és trükkök, tananyagok programok szerint: Corel Draw, Photoshop ), ingyenes design tananyagok ( webdesign tananyagok, logó tervezés, csomagolás tervezés, brand, Adobe Illustrator és Photoshop tananyagok), 3D modellezés tananyagok ( 3D Studio max és Blender ) ... és még sok-sok további kreatív ötlet digitális grafikai anyagok készítésével kapcsolatban!
Színharmónia ötletek a természetből ( színválasztó )
Mi mindig is azt vallottuk, hogy a természet a legkreatívabb alkotó, akitől érdemes tanulni, hiszen mindig tökéletes és gyönyörű dolgokat alkot! Ez a szuper színválasztó honlap arra épült, hogy megtalálja és összegyűjtse a természetben fellelhető színharmóniákat és azt egy könnyed átlátható formában megmutassa nektek. Az oldalon különböző természetben készült fotókat és az azok által inspirált színharmóniákat találhattok meg, mindenféle hangulatban és stílusban. (Évszakok, témák szerint csoportosítva. Nem csak növények de tájak,évszakok, állatok sőt városok színeit is megtalálhatod!) Remekül lehet ezekkel a színekkel és képekkel inspirálódni egy esetleges lakás felújítás vagy éppen bútor festés előtt, de más kreatív alkotásokhoz is hasznos lehet, szóval érdemes benézni! . . .
Ugrás a kreatív ötlet részleteihez
Élethű szem festése, árnyékolás - (digitális) festészet
Ennek a remek képes (digitális) festészeti bemutatónak a segítségével azt tanulhatod meg, hogy hogyan kell élethűen festeni szemeket. A lépésről lépésre bemutató az árnyékolás és a csúcsfények hozzáadásának minden főbb mozdulatát bemutatja, és a végeredmény is gyönyörű! Maga a mű digitálisan, a Corel Painter programban készült , de ha olajfestékkel (vagy temperával,akrillal) dolgozol hasonló módszerrel ugyanilyen szép végeredményt érhetsz el! . . .
Ugrás a kreatív ötlet részleteihez
Az oldal kreatív ötleteinek legnépszerűbb címkéi: festés, művészet, csúcsfény, műalkotás, wacom, színek, paletta, virág, zöldség, festék, árnyék, festészet, festeni, színkeverés, felújítás, évszak, gyümölcs, szem, digitális, corel, természet, színharmónia, bútorfestés, táj, árnyékolás, draw, szín, lakberendezés, rajzolás, állat,