Információk és segítség
Elakadtál az oldal használata közben? Nem ismered ki magad a kreatív ötletek oldalain? Szeretnéd megismerni a Mindy funkcióit? Olvasd el útmutatónkat! ( Ha más jellegű kérdésed van fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségünk bármelyikén! )


Mi a Mindy?

Mindy? Mindíg kreatív!
A mindy.hu egy olyan hatalmas, témakörönként rendszerezett kreatív ötletgyűjtemény (kreatív ötlettár), ahol minden egyes kreatív ötlethez tartozik elkészítési útmutató is!

Kinek ajánljuk a Mindyt?
Mindenkinek aki szeretne megtanulni egy új kreatív hobbi technikát, fejlesztené a meglévő tudását, vagy csak szeretne örömmel és szívvel alkotni kreatívan!

Mit találhatsz nálunk?
Mindenféle színes és kreatív ötletet az év minden napjára, a jeles alkalmak dekorációitól és ajándék lehetőségeitől, a filléres lakásdekorációkon és a profi kreatív hobbi csodákon át a gyerekekkel is egyszerűen elkészíthető apróságokig. Képes kreatív útmutatók és kézműves videó tananyagok a lelkes kezdő szintől a kreatív hobbi mesterkurzusokig! Ingyenesen letölthető minták és sablonok a legkülönbözőbb kreatív hobbi területekről.Célunk, hogy minél több emberrel megismertessük az alkotás örömét!
Sokszor talán azért nem merünk belevágni egy egy kreatív ötlet megvalósításába, mert nem tudjuk hogy milyen alapanyagból és hogyan lehetne megvalósítani. Ebben is segít a Mindy hiszen a képes és videó útmutatók segítségével a leglehetetlenebbnek tűnő kreatív ötletek is egyszerűen megvalósíthatóvá válnak!

Mit nem csinálunk?
Nem ékeskedünk lopott tollakkal! Mi tiszteljük a kreatív alkotók munkáit és a kreatív útmutatók elkészítésébe fektetett rengeteg időt és tudást! Sajnos szomorúan tapasztaltuk, hogy sok olyan weboldal létezik, ami (jellemzően külföldi) bloggerek képeit és lefordított szöveges tartalmait felhasználva gyárt “saját” tartalmat, így elvéve a bevétel és az ismertség lehetőségét a valóban kreatív alkotók elől, akik ezeket a csodás ötleteket megálmodták. Mi a Mindy-nél a mások tollával ékeskedést NEM támogatjuk, semmilyen formában.Nálunk olyan ötleteket és linkeket találhatsz, amik valóban eljuttatnak majd az eredeti alkotókhoz, hiszen az útmutatók tulajdonosainak ezekben az alkotásokban / leírásokban sok-sok óra munkájuk van, ezért megérdemlik, hogy megismerjétek őket! Nálunk egy bemutató képet, egy rövid figyelemfelkeltő/bemutató leírást és egy forrás linket találhatsz majd minden egyes kreatív ötlethez, melyre kattintva eljuthatsz a forrás oldalra!

A Mindy.hu magyar nyelvű ajánló szövegei 100% ban a Mindy.hu szellemi tulajdonát képezik, ezeket engedély nélkül másolni és saját tartalomként (megfelelő forrásmejlelölés nélkül) megosztani TILOS.

A fordítás:
Mivel a Mindy a világ minden tájáról igyekszik begyűjteni a jobbnál jobb kreatív útmutatókat ezért gyakran találkozhatsz nálunk idegen nyelvű oldalakra mutató linkekkel. Ezekhez a külső weboldalakhoz automatikus fordítást biztosítunk. Az automatikus fordítást a Google robot fordítója végzi, ezért előfordulhatnak a nyelvi nehézségekből adódó félrefordítások. De minden esetben igyekeztünk a képek /videó alapján is egyszerűen elkészíthető ötleteket válogatni! Ha elakadtál, vagy fordítási nehézségekbe ütköztél bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, igyekszünk segíteni!

Hogyan használd a Mindy-t?
Attól függően, hogy éppen milyen alkalomra keresel kreatív ötletet használhatod a kreatív kategória menüt (kis képes ikonok legfelül) az általad keresett ötletek megtalásához, vagy használhatod a szintén legfelül található keresőmezőt egy konkrét ötlet megtalálásához. A keresőmező amint elkezdesz gépelni automatikusan ajánl majd a rendszerünkből egy-két a keresőszóval megegyező ötletet. Amennyiben nem találsz olyasmit amire szükséged lenne, nézz be máskor is hiszen a kínálatunk naponta bővül! Az egyes kreatív ötletek fölé víve azegeretegy rövid kedvcsináló leírást olvashatsz a kiválasztott elemről valamint azt is megnézheted hogy az adott kreatív ötlet mennyire nehéz. (A kis fogaskerekek jelzik a kreatív ötlet nehézségi szintjét. Minél több kék fogaskereket látsz annál nehezebb egy elem) Ha meg szeretnéd nézni a kreatív ötletet kattints rá. Ekkor egy belső nézetbe juthatsz, ahol további részleteket tudhatsz meg a kreatív ötletről, valamint itt találod majd a leíráshoz vezető linket is, belső nézetekben a kreatív ötletek alatt további hasonló kreatív ötleteket illetve szezonális ajánlatokat is találhatsz.a főoldalon és a kategória oldalakon lehetőség van a kreatív elemeket különböző feltételek szerint rendezni is (listázási beállítások menüpont) illetve lapozni is(így mindig pont azt az oldalt mentheted el magadnak amire szükséged van!)


GYIK

Hogyan oszthatom meg a Mindy-ötleteit a barátaimmal?
Az oldalakon több helyen is találhatsz megosztás gombokat. A legfelül található twitter,pinterest és Facebook megosztás gombokkal a teljes oldalt oszthatod meg, míg az egyes elemek alatt található gombokkal az adott kreatív elemet. Így a főoldalról is akár egyetlen kattintással megoszthatsz kreatívabbnál kreatív tartalmakat!

Hogy kerülhet ki az én kreatív útmutatóm is a Mindy felületére?
Írtál egy klassz kreatív útmutatót és szeretnéd ha megjelenítenénk itt az ajánlóját? Küld be nekünk a blog vagy weboldal bejegyzésed linkjét a kapcsolati űrlapunk vagy Facebook oldalunk üzenetküldési funkcióinak segítségével. Igyekszünk a kreatív elemeket mielőbb átnézni és kirakni. A kikerülés esélyét nagyban növeli ha egy rövidke bemutató leírást is mellékelsz a linkhez. Felhívjuk figyelmed arra, hogy Nem áll módunkban oldalunkra kitenni másolt (jogsértő),részletes leírást (útmutatót) nem tartalmazó, kreatív ötletekhez / kreatív hobbikhoz nem köthető oldalakat.

Nem szeretném itt látni a kreatív ötletem. Mit tehetek?
Jogsértő tartalmakat találtál? Valaki visszaélt a szellemi tulajdonoddal? Feltétlenül jelezd nekünk! Az egyes elemek alatt találhatsz egy „hibajelentés” gombot (szomorú arc törött láncszemmel). Ezzel az űrlappal jelentheted be az egyes ötleteknél talált hibákat és szabálytalanságokat. természetesen kérésre minden olyan tartalmat eltávolítunk oldalunkról ami bizonyíthatóan jogsértést követett el. A mindy.hu a külső weboldalakon található tartalmakért és azok hitelességéért semmilyen felelősséget nem vállal.

Mit tegyek ha hibát észleltem?
Az egyes kreatív elemek belső nézetében találhatsz egy „hibajelentés” gombot (szomorú arc törött láncszemmel). Ezzel az űrlappal jelentheted be az egyes ötleteknél talált hibákat és szabálytalanságokat. Legyen az akár már nem található tartalom , jogsértő tartalom, nyelvtani hiba, fordításbeli hiba vagy bármilyen más jellegű észrevétel az adott ötlettel kapcsolatban.

A fordítás borzalmas.. Mit tehetek?
Sajnos az automatikus robot fordító nem képes a nyelvet emberi szinten használni és értelmezni így sokszor találkozhatsz butaságokkal. Ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni, de igyekeztünk olyan ötleteket válogatni ahol képek is segítik a megértést. Ha a rossz fordítás miatt elakadtál és írsz nekünk igyekszünk segíteni!

A lefordítandó szöveg egy képen szerepelt amit nem fordított le a rendszer. Hogyan fordíthatnám le?
Az automatikus fordító képre égetett szövegeket sajnos nem tud lefordítani. Egy egy idegen szó fordítására használd a google web alapú fordítóját! Gépeld be a szót amit fordítani szeretnél majd válaszd ki a forrás és célnyelvet: https://translate.google.com/?hl=hu

Hogyan fordíthatok le oldalakat a Mindy segítsége nélkül?
Használhatod egy-egy szóhoz vagy kimásolt és beillesztett szövegek fordításához a fent említett google fordítót ( https://translate.google.com/?hl=hu ) vagy a Google Chrome böngésző beépített fordítási lehetőségét! Nyisd meg a Chrome ot majd a lefordítani kívánt honlapon kattints jobb egérgombbal bárhová és válaszd az „fordítás magyar nyelvre” opciót! A Chrome böngészőt itt töltheted le: https://www.google.com/intl/hu_hu/chrome/browser/index.html

Elakadtam, nem tudom értelmezni a fordítást és nem ismerem az alapanyagot.Tudtok segíteni?
Természetesen! Igyekszünk minden felmerülő kérdésre lehetőségeinkhez mérten válaszolni. Az ötletek alatt található hozzászólási lehetőséggel kérdezhetsz vagy írj nekünk az ötlet nevének és linkjének megjelölésével az elérhetőségeink bármelyikén!